top of page
SORA - pressebilleder (40 of 58).jpg

Book en koncert med SORA

SORA er et kor med store ambitioner, som tæller 50 sangere. Med et stort og stabilt kor bestående af dygtige unge sangere, er der mulighed for en meget større volumen og for at opføre satser og værker, som gør sig godt for mange stemmer.


SORAs repertoire består af både klassiske satser for kvindekor, nyere kompositionsmusik for kvindestemmer samt folkemusikalske satser fra Danmark, Norden og andre lande. SORA hviler altså på tre hovedsøjler af både tradition, fornyelse og folkelighed, som publikum vil opleve til hver koncert med koret. Centralt for SORA er også at videreføre traditionen fra både Aarhus Pigekor og EVE, som begge har arbejdet og eksperimenteret med koncertoplevelsen. Publikum vil opleve en varieret koncert med overraskende momenter, nye bekendtskaber men også genkendelighed, koreografiske elementer og en vekslen mellem det vilde og det inderlige, det smukke og det stærke. 


På programmet vil man eksempelvis høre musik af danske Søren Møller, Bo Gunge, Philip Faber samt arrangementer af danske arrangører, dansk og nordisk folkemusik i nye arrangementer, både traditionel og ny kirkemusik, samt musik til den pågældende årstid. Koret vil opføre musik af nulevende komponister såsom Susan LaBarr, Sarah Quartel, Eriks Esenvalds, David Lang og Dan Forrest. 


Indtil videre henviser vi til lyd- og videoeksempler fra Aarhus Pigekor og EVEs profiler på YouTube og Spotify, hvor man finder eksempler på korenes musikalske profil og kunstneriske udtryk. 

Book en koncert med SORA
Pris fra 10.000 kr. 
(+ transport hvis uden for Aarhus og omegn) 

Kontakt os for at høre nærmere om forskellige honorarmodeller

SORA eller en mindre gruppe herfra kan også bookes til andre arrangementer. Læs mere om eventbooking herunder og kontakt os for tilbud. 

BOOKING-KONTAKT

Emmaluna Cherencq

Book SORA til dit næste event

Mangler du et anderledes indslag til en konference, eller leder du efter en overraskende oplevelse til firmafesten, så kan du også booke SORA til både private og offentlige arrangementer. Vi er fleksible og gør os glædeligt umage for at tilpasse oplevelsen til netop dit event, hvor man kan ønske sange fra vores standardrepertoire. Senest har vi sunget til KIRKBIs firmajulefrokost i Billund og ved en IT-konference-dag afholdt i Musikhuset i efteråret 2023. Her har vi blandt andet erfaring med flashmobs. Kontakt dirigent Birgitte Næslund Madsen på binam@aarhus.dk for at høre nærmere om pris og foreliggende muligheder. 

bottom of page